HTML

Horgászat horgász szemmel

Horgászat, halak, horgásztó, horgász történetek minden mennyiségben!

Friss topikok

  • Bogyo_bacsi: Szia! Kikötőkben több esélyetek lett volna a fogásra. Ott mélyebb a víz... Üdv. Tom pecazas.blog... (2010.08.09. 22:42) Horgászat a Balatonon

Linkblog

Archívum

Reni vagyok és horgászni akarok 12 soros fogalmazás a nyári, vízparti vágyaimról.

2010.07.06. 23:59 Ágoston László



Az első dolog, ammi a horgászat szóról eszembe jut: egy horgásztó náddal, természettel, egy könyvvel, amit olvashatok. Ha elképzelem magamat a horgásztó partján, úgy képzelem valami mély nyugalom száll majd meg. Igazából az egyáltalán nemm érdekel, hogy halat is fogjak. Csak meg akarom tapasztalni az élményt. Látatlanban egy jó nyaraláshoz hasonlítanám, egy jó kiránduláshoz, jó társasággal.
A második: Laci és a horgászat. Számára biztosan valamiféle férfias aktus, a halfogással a középponntban. Nincs is ezzel baj. Én meg nőies aktusként képzelem, el főzőcskével, bogarak kergetésével (vagy a nagyok kergetnek engem...) és hasonló néha már gyermeki pillanatokkal.
Aztán meglátjuk ebből mi lesz igaz. Lehet, hogy  hétfőn már kiderül!

Szólj hozzá!

Címkék: horgászat reni fogalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://horgasz-to.blog.hu/api/trackback/id/tr472134724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása